Skip to main content

Maatwerk in nieuwbouw, verbouw en renovatie

Over ons

pandDe Wal levert maatwerk in nieuwbouw, verbouw en renovatie. Het is al vijfentwintig jaar voor veel vaste klanten een vertrouwd adres. Dat wordt onderstreept door de bouwgarantieregeling van Bouwend Nederland. Want een verbouw of renovatie is toch een kostbare aangelegenheid.

Bouwgarant is bedoeld voor verbouw/renovatie en onderhoudswerken. Maar ook zonder deze regeling weten de klanten van De Wal dat afspraak ook echt afspraak is.

Vrijblijvende offerte

Heeft u bouw,- of verbouwplannen aan uw woning of zou u kleinere werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning willen doorvoeren, zoals bijvoorbeeld een erker of een nieuw dakraam, dan kunt u bij ons gerust een vrijblijvende offerte aanvragen. Een telefoontje is voldoende.

Tevens verzorgen wij eventueel de bijbehorende bouwtekeningen, constructieberekeningen en bouwaanvraag naar de gemeente. Kortom het gehele pakket.

Contact

Aannemersbedrijf de Wal is op de volgende manier te bereiken:
  • Noorderdwarsvaart 109, 9201 KH Drachten
  • 0512-513944
  • 06 53 69 25 71
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrijblijvende offerte

Heeft u bouw,- of verbouwplannen aan uw woning of zou u kleinere werkzaamheden cq wijzigingen aan uw woning willen doorvoeren, zoals bijvoorbeeld een erker of een nieuw dakraam, dan kunt u bij ons gerust een vrijblijvende offerte aanvragen.